Виробництво ОСА

Наше виробництво

Виробництвом заморожених напівфабрикатів ТМ «ОСА» займаються два цехи, кожен з яких спеціалізується на випуску певних видів продукції. На даний момент нараховується більше 60-ти найменувань напівфабрикатів.
М’ясо, яке використовується для виробництва напівфабрикатів, проходить ветеринарно-санітарну експертизу у наших власних лабораторіях. Також ми здійснюємо органолептичний контроль та проводимо фізико-хімічні випробування не лише всієї сировини, а й готової продукції.
Єдиним постачальником свинини для виробництва напівфабрикатів є власне фермерське господарство, поголів’я якого повністю покриває потребу в м’ясі свиней. Також ми орендуємо поля для вирощування зернових, які йдуть на корм для свиней. Ми впевнені в якості м’яса, яке надходить на виробництво!
У виробничому цеху проводять обвалювання та жилування охолодженого м’яса, яке потім йде на виготовлення напівфабрикатів.
Для виробництва вареників використовують свіжі овочі (картоплю, цибулю, моркву, капусту), які зберігаються на спеціалізованих складах, проходять первинну обробку в овочевому цеху та далі йдуть на термічну обробку.
На всі види сировини для виробництва укладені угоди з перевіреними постачальниками, які є нашими партнерами протягом багатьох років. Для своєї продукції ми використовуємо лише найкращу сировину!
Усі виробничі цехи оснащені сучасним технологічним обладнанням, вимірювальною технікою, камерами швидкого заморожування.
Виробництвом заморожених напівфабрикатів займаються добре підготовлені професіонали з багаторічним досвідом під керівництвом досвідчених спеціалістів: технологів, завідуючої лабораторії, лаборантів.
Формовка пельменів та вареників відбувається вручну, з дотриманням технологічних та санітарних норм, контролем мікробіологічного стану спецодягу, рук та робобчих поверхонь. На виробництві постійно проводиться робота з розробки нових видів продукції.
Для контролю якості продукції щотижня проводяться дегустації, ведеться постійний діалог з нашими клієнтами, ми прислухаємося до ваших зауважень та порад.
Виробництво пельменів
Виробництво

Система ``НАССР``

З 2007 року на підприємстві розроблена, впроваджена та сертифікована система управління безпечністю харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000:2007), яка постійно оновлюється. Система «НАССР» (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points) зменшує потенційні ризики для здоров’я споживачів від хвороб, спричинених харчовими продуктами, ідентифікуючи, запобігаючи та коригуючи проблеми по всьому харчовому ланцюгу від надходження сировини, процесу виробництва до кінцевого споживача. На всіх етапах виробництва заморожених напівфабрикатів проводиться моніторинг контрольних та критичних точок технологічного процесу, дотримання вимог виробничої санітарії та особистої гігієни персоналу, що створює міцний фундамент забезпечення харчової гігієни.

ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛИ ЗАПИТАННЯ, МОЖЕТЕ КОНТАКТИ З НАМИ