Голубці під шубою

Голубці під шубою

Викладіть розморожені голубці на змащений олією лист.
Налийте в форму воду і накрийте її фольгою.
Відправляйте голубці в розігріту до 200 ° С духовку на 30 хвилин (якщо голубці не розморожувати, то на 40 хвилин)
Щоб приготувати так звану шубу, дрібно наріжте помідори, натріть сир і подрібніть зелень. Часник пропустіть крізь прес.
Додайте сметану, сіль і перець. Все добре перемішайте.
Рівномірно розподіліть шубу по всій поверхні голубців і відправте їх в духовку ще на 10-15 хвилин.
Голубці під шубою готові! Можете сміливо запрошувати гостей, щоб і вони могли скуштувати це чудове блюдо. Смачного!

Приготування смачних голубців

Голубці розморожуємо.
Перед тим як тушкувати голубці їх потрібно обсмажити на олії до рум’яної скоринки з двох сторін. Обсмажувати голубці краще за все на середньому вогні.
Обсмажені голубці викладаємо у велику каструлю з товстим дном, намагаючись розташовувати їх максимально щільно. Ще одне правило — класти їх необхідно швом вниз. Заливаємо соусом.
Перший варіант соусу
Для соусу Вам знадобляться морква, цибуля, часник, томатна паста, свіжі помідори або томатний сік, сметана або вершки, сіль, перець і спеції за смаком.
Моркву натерти, цибулю дрібно порізати, часник пропустити через прес. Овочі обсмажити на олії, додати томатну пасту і ще трохи обсмажити. Потім додати перетерті помідори, злегка протушкувати і додати томатний сік і сметану зі спеціями. Все довести до кипіння протушкувати хвилин 5 і при необхідності розбавити відваром з капусти.

Другий варіант соусу
Овочевий соус на основі селери, цибулі, часнику і моркви з томатним соком (або помідорами у власному соку), в цей соус ще можна додавати трохи сухого білого вина. Овочі нарізати не надто великими шматочками, злегка обсмажити і залити томатним соком, тушкувати біля години (можна довше), додавши сіль і чорний мелений перець. Потім соус остудити і перетерти.

Соус повинен повністю покривати голубці на 1-2 сантиметри зверху, але бажано щоб він не був до краю каструлі.
Бажано щоб каструля була досить глибокою, так як голубці в процесі тушкування можуть спливати, і через це, соус може “втекти”

Можна тушкувати голубці без соусу, покрити їх в каструлі морквяно-цибулевої обжаркой і залити водою.
Ставимо на плиту, доводимо до кипіння і, зменшивши вогонь до мінімуму, тушкуємо не менше 25-30 хвилин. Капуста в результаті повинна стати повністю м’якою, начинка — готова.
Подаємо зі сметаною або будь-яким соусом на її основі. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий