ГРИБНИЙ СОУС для пельменів

Складові:

  • Гриби (100 г)
  • Сметана
  • Лук (1 шт)
  • Сіль
  • Цукор
  • Рослинна олія
  • Вода

Приготування:

Печериці та цибулю дрібно нарізати і обсмажити на сковороді до рум’яного кольору. Потім додати трохи води, посолити, накрити кришкою і тушкувати 5-7 хвилин. Відкрити кришку і випарувати надлишок води. Перекласти в блендер і подрібнити до однорідної маси, змішати зі сметаною, додати дрібку цукру.
Рекомендації:
Можна додати сушеної зелені (базилік, орегано, кінза).
Якщо ви хочете більш «грубу» консистенцію — можна не перемелювати гриби в блендері.
Кількість сметани розраховуйте «на око», щоб вийшла однорідна маса.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий