Млинці з цукровою скоринкою

Млинці з цукровою скоринкою

Для цього рецепта нам потрібна дрібна, але широка форма для запікання, так як млинці будемо укладати в один шар. Розтоплюємо вершкове масло, грам 20-25.
Злегка змащуємо форму маслом і щільно один до одного викладаємо млинці. Іншим маслом зверху щедро змащуємо млинці з допомогою кулінарного пензлика, а потім так само щедро посипаємо цукром.
Ставимо в гарячу духовку і запікаємо при 220 ° С хвилин 15, поглядаючи, щоб не пригоріли — духовки-то у всіх різні; кому треба 20 хвилин при 230 ° С, а кому і 10-ти при 200 ° С досить. Під час запікання цукор плавиться і в компанії з маслом утворює рум’яну хрустку скоринку.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий