Ніжні млинці в сметані

Ніжні млинці в сметані

Для цього варіанту знадобиться глибока форма (і обов’язково цільна), тому що млинці укладаємо в кілька шарів. Вони розм’якшуються в маслі і сметані, і виходять чудово ніжними, такими, що навіть діставати їх з форми ложкою потрібно обережно.
Отже, форму змащуємо маслом і починаємо укладати млинці.
Виклавши поряд один з одним перший шар, змащуємо маслом і посипаємо цукром. Поверх викладемо наступний шар, знову масло і цукор, і так — поки вистачить висоти форми. Верхній шар змащуємо маслом і притрушуємо цукром, а потім накриваємо форму кришкою. Якщо кришки немає, можна взяти аркуш фольги
Готуємо млинці в сметані при 150-160 ° С близько 1 години — як побачите, що сметана вже кипить, можна вимикати. Нехай постоять в вимкненій духовці ще хвилин 10-15, а потім можна діставати і пробувати налисники!
Акуратно, ложкою дістаємоз форми ніжні млинці та викладаємо на тарілки.
Подавати млинці з домашньою сметаною або вершками.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий