ПЕЛЬМЕНІ ПІД овочевим соусом

ПЕЛЬМЕНІ ПІД овочевим соусом

Складові:

Пельмені — 500 г, капуста брокколі — 400 г, баклажан і цибулина — по 1 шт., Помідори і солодкий перець — по 2 шт. (Або будь-яка овочева суміш), сметана — 2-3 ст. л., рослинна олія — ​​4-5 ст. л., зелень петрушки і кропу, спеції: сіль, мелений чорний перець за смаком.

Готувати блюдо так:

Очистити і нарізати овочі. У глибокій сковороді розігріти 2 ложки масла, викласти цибулю, тушкувати 5-8 хвилин і викласти овочі (крім капусти), підлити 3-4 ст. л. гарячої води, тушкувати 10 хвилин. Посипати спеціями, тушкувати ще 5 хвилин. Накрити кришкою, залишити в теплому місці. Капусту відварити в підсоленій воді до готовності. На іншій сковороді розігріти масло, обсмажити пельмені до рум’яної скоринки з усіх боків. Викласти пельмені на тарілки разом з капустою, овочевим соусом, полити сметаною, посипати подрібненою зеленню.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий