ПЕЛЬМЕНІ В ГОРЩИКУ ПІД СОУСОМ З ПЕЧІНКОЮ

ПЕЛЬМЕНІ В ГОРЩИКУ ПІД СОУСОМ З ПЕЧІНКОЮ

Складові:

Пельмені — 500 г, морква і цибулина — по 1 шт., Печінка яловича (якщо пельмені з яловичини) або куряча (якщо пельмені курячі) — 500 г, сметана — 4-5 ст. ложок, рослинна олія і гострий томатний соус — 2-3 ст. л., приправа до смаку — 2-3 ст. л., сіль.

Готувати блюдо так:

Нарізати цибулю кубиками, моркву соломкою. Розігріти на сковороді олію, обсмажити до золотистого кольору цибулю і моркву. Печінку порізати скибочками. Розігріти на іншій сковороді масло, викласти печінку і швидко обсмажити на сильному вогні з усіх боків. Додати до печінки цибулю з морквою, помішуючи, смажити ще 2-3 хвилини. Змішати разом сметану, томатний соус, приправи і сіль. Влити в сметанний соус 2 склянки гарячої води, розмішати. Вилити соус на сковороду з печінкою і засмажкою, перемішати і прогріти 2-3 хвилини. Відварити пельмені, розкласти в горщики, залити соусом з печінкою. Накрити кришкою, поставити блюдо в духовку на 20 хвилин.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий