ПЕЛЬМЕНІ В ГОРШИКАХ З ГРИБАМИ І СМЕТАНОЮ - СМАЧНИЙ РЕЦЕПТ

ПЕЛЬМЕНІ В ГОРШИКАХ З ГРИБАМИ І СМЕТАНОЮ - СМАЧНИЙ РЕЦЕПТ

Складові:

Пельмені — 500 г, гриби — 300 г, сметана — 400 г, цибулини — 2 шт., Вершкове масло — 3 ст. л., спеції: мелений чорний перець і сіль за смаком.

Готувати блюдо так:

Закип’ятити воду, посолити, відварити до напівготовності пельмені. Викласти на друшляк. Почистити і подрібнити цибулю. У невеликій кількості води відварити гриби, викласти також на друшляк, дати стекти воді, нарізати скибочками або соломкою. Грибний відвар відставити убік. Розігріти на сковороді 2 ложки вершкового масла, обсмажити до м’якості цибулю, додати гриби і смажити до золотистого кольору. Добре посипати спеціями. Стакан грибного відвару змішати зі сметаною, посипати спеціями. У горщик (або кілька) викласти пельмені, додати трохи вершкового масла, розмішати. Покласти зверху смажені з цибулею гриби, залити підливою, накрити і поставити в духовку на 10-15 хвилин. Блюдо з готово.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий