ПЕЛЬМЕНІ, ЗАПЕЧЕНІ В ДУХОВЦІ з овочами

ПЕЛЬМЕНІ, ЗАПЕЧЕНІ В ДУХОВЦІ з овочами

Складові:

Пельмені — 500 г, цибулини — 2 шт., Суміш заморожених овочів — 400 г, тертий твердий сир — 100 г, вершкове і рослинне масло — по 2 ст. л., гострий томатний соус — 4 ст. л., пучок зелені кропу, приправа до смаку — 1 ст. п., спеції: сіль, мелений чорний і червоний перець.

Готувати блюдо так:

Лук очистити, нарізати середніми за розміром кубиками. Нагріти на сильному вогні сковороду, влити рослинне масло, викласти цибулю, а через 3 хвилини інші овочі. На слабкому вогні смажити до напівготовності, помішуючи. Посипати спеціями, приправою. Смажити до повної готовності. Окремо відварити в підсоленій воді пельмені, викласти на друшляк. Сковороду змастити вершковим маслом, викласти пельмені і зверху тушковані овочі, посипати сиром і зеленню. Запікати блюдо 10-15 хвилин, залити гострим томатним соусом.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий