СИРНО-СМЕТАННИЙ СОУС для пельменів

Складові:

  • Сметана (100 г)
  • Яйця (2 шт)
  • Твердий сир (40 г)
  • Сливки (80 г)
  • Вершкове масло (20 г)
  • Борошно (2 ст. Ложки)

Приготування:

Змішати в блендері сметану і яйця, додати тертий сир. Розтопити масло в сковороді і вилити туди яєчну суміш. Додати вершки і борошно, перемішати і прогріти 2-3 хвилини (не доводячи до кипіння). Додати сіль, перець і можна подавати.
Рекомендації:
Можна додати свіжу зелень за смаком.
Сир найкраще терти на дрібній тертці.
Сметану можна замінити грецьким йогуртом.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий