СМАЖЕНІ ПЕЛЬМЕНІ ПІД ГОСТРИМ соусом

СМАЖЕНІ ПЕЛЬМЕНІ ПІД ГОСТРИМ соусом

Складові:

Пельмені — 500 г, помідори і червоний солодкий перець — по 500г, гострий червоний перець — 1-2шт., Цибулини — 2шт., Рослинне масло — 4 ст. п., сухе червоне вино або виноградний оцет — 2-3 ст. л., приправа до смаку — 1-2 ст. л., спеції: мелений чорний перець, сіль.

Готувати блюдо так:

У киплячу підсолену воду всипати пельмені. Варити на слабкому вогні 5 хвилин, перекласти на друшляк.
Соус: очистити і нарізати цибулю, обсмажити на рослинному маслі. Подрібнити помідори і очищені стручки солодкого і гострого перців, додати до цибулі. Тушкувати 10 хвилин, посипати спеціями, тушкувати ще 5 хвилин. Влити вино або оцет, залишити на слабкому вогні на 5 6 хвилин. Пельмені обсмажити на олії до золотистої скоринки, зняти з вогню, викласти в тарілку і залити соусом.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий