СМАЖЕНІ ПЕЛЬМЕНІ в яйцях

СМАЖЕНІ ПЕЛЬМЕНИ В ЯЙЦЯХ

Для страви візьмемо:

Пельмені — 300 г, яйця — 3 шт., Цибулина — 1 шт., Вершкове масло — 3ст. л., сметана — 3 ст. л., зелена цибуля, спеції: сіль, мелений чорний перець.

Готувати блюдо так:

Очистити цибулину, нашинкувати півкільцями. Нагріти масло, обсмажити цибулю до золотистого кольору. Викласти пельмені, смажити до красивої скоринки. Влити яйця. Сметану збити зі спеціями, залити пельмені. Зелену цибулю нашинкувати, всипати в блюдо і смажити на слабкому вогні до готовності яєць.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий