ТОМАТНИЙ ГОСТРИЙ СОУС для пельменів

Складові:

  • Томати (у власному соку) — 300 г
  • Гострий перчик чилі — 25 г
  • Корінь хрону — 50 г
  • Сіль і перець — за смаком

Приготування:

Миємо та очищаємо перчик і корінь хрону. Всі інгредієнти подрібнюємо в блендері, додаємо сіль, перець — можна подавати.
Рекомендації:
Можна додати свіжу зелень, добре підійде кінза, лимонний базилік.
Томати можна взяти свіжі (очищені від шкірки) і протушкувати їх пару хвилин.
Якщо немає блендера, можна скористатися м’ясорубкою, теркою або дрібно нарізати ножем.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий