Як правильно смажити заморожені млинчики на сковороді?

Як правильно смажити заморожені млинчики на сковороді?

Візьміть сковороду. Розігрійте її на великому вогні і додайте трохи рослинного або вершкового масла. Жиру має бути рівно стільки, щоб дно було повністю покрито. Тепер зменшіть вогонь до середнього і викладайте млинці, не розморожуючи, на деякій відстані один від одного. Смажте 5-6 хвилин. Потім переверніть на іншу сторону і почекайте такий же час. Після цього додайте трохи води (2-3 столових ложки) в сковорідку і накрийте кришкою. Готуйте ще 5-7 хвилин на самому маленькому вогні. Це для повної впевненості, що всередині все розмерзнеться і розігріється.
Можна попередньо розморозити млинці в мікрохвильовці, встановивши відповідний режим. Потім розігрійте сковороду. Додайте будь-яку олію за смаком. Після цього обсмажуйте напівфабрикати по 5 хвилин з кожного боку.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий