Як варити голубці в каструлі (заморожені)?

Як варити голубці в каструлі (заморожені)?

Найбільш поширеним і простим способом варіння голубців з м’ясом є їх варіння в каструлі (краще віддати перевагу каструлі з товстим дном або чавунну). Розглянемо покроково, як варити голубці в каструлі.
Насамперед готуємо соус для варіння голубців: чистимо цибулю і дрібно нарізаємо, чистимо і натираємо моркву, після чого обсмажуємо їх на рослинному маслі в сковороді, додаємо томатну пасту, воду і тушкуємо 10 хвилин, після чого додаємо сіль, цукор, мелений чорний перець і лавровий лист та залишаємо ще на 3-4 хвилини.

У каструлю щільно один до одного викладаємо голубці (заморожені напівфабрикати можна попередньо не розморожувати), додаємо підготовлений соус і заливаємо холодною водою так, щоб вона повністю покривала голубці, до кипіння, зменшуємо вогонь (вода повинна не сильно кипіти) і варимо голубці 30-40 хвилин до готовності. Каструлю прикриваємо кришкою.

На замітку: щоб в нижньому шарі капуста на голубці не лопнула на дно каструлі можна покласти кілька цільних капустяних листів або нарізану кружальцями сиру картоплю.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий