ЗАПЕЧЕНІ ПЕЛЬМЕНІ в яйцях

ЗАПЕЧЕНІ ПЕЛЬМЕНІ в яйцях

Складові:

Пельмені — 500 г, яйця — 2 шт, молоко — 3 ст. л., тертий твердий сир, подрібнена зелень і вершкове масло — по 2 ст. л., спеції: мелений чорний перець, сіль.

Готувати блюдо так:

Закип’ятити воду, посолити і відварити пельмені, вийняти на друшляк. Змішати в окремому посуді яйця, молоко, спеції. Розтопити на сковороді ложку вершкового масла, вилити суміш, підсмажити омлет з одного, потім з іншого боку. Сковороду змастити шматочком масла, покласти омлет. На одну половину омлету викласти пельмені, посипати шматочками вершкового масла, накрити другою половиною омлету. Посипати тертим сиром і меленим перцем. Поставити омлет в гарячу духовку на 5 хвилин. Засипати блюдо зеленню.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий