ЗАПІКАНКА з м'ясного фаршу і пельменів

ЗАПІКАНКА з м'ясного фаршу і пельменів

Складові:

Пельмені (равіолі) — 500 г, фарш м’ясний — 500 г, бекон і твердий сир — по 100 г, цибулини — 2 шт., Помідори — 5 шт., Рослинна олія — ​​2 ст. л., сухе червоне вино — 200 г, часник — 2-3 зубчики, приправа до смаку — 1 ст. л., спеції: мелений чорний і червоний перець, сіль.

Готувати блюдо так:

Очистити цибулю і часник, подрібнити. Порізати шматочками бекон. Влити олію в глибоку сковороду, покласти бекон, розтопити і викласти цибулю, смажити, помішуючи, 3-4 хвилини, додати фарш. Розмішати, смажити до рум’яного кольору. Помідори нарізати скибочками, додати до фаршу з часником, приправами і спеціями, перемішати, влити вино. Тушкувати під кришкою близько 20 хвилин. Відварити пельмені (воду посипати спеціями), викласти на тарілку. Форму злегка змастити маслом, викладати шарами пельмені і фарш. Зверху страву посипати тертим сиром, поставити в духовку на 10-15 хвилин.

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные для заполнения поля помечены *

Оставить комментарий