М’ЯТНИЙ СОУС для пельменів
Складові: Натуральний йогурт (1 склянка) М’ята (1 невеликий пучок) Часник…
Складові: Натуральний йогурт (1 склянка) М’ята (1 невеликий пучок) Часник…
Складові: Сметана (100 г) Яйця (2 шт) Твердий сир (40…
Складові: Редис Кінза Кріп Сметана Сіль перець Приготування:Редис та зелень…
Складові: Томати (у власному соку) — 300 г Гострий перчик…
ПЕЛЬМЕНІ В ГОРЩИКУ ПІД СОУСОМ З ПЕЧІНКОЮ Складові:Пельмені — 500…
ПЕЛЬМЕНІ В ГОРШИКАХ З ГРИБАМИ І СМЕТАНОЮ — СМАЧНИЙ РЕЦЕПТ…
ПЕЛЬМЕНІ В ГОРШЕЧКУ В СМЕТАНІ Складові:Пельмені — 500 г, вершкове…
ЗАПЕЧЕНІ ПЕЛЬМЕНІ в яйцях Складові:Пельмені — 500 г, яйця -…
ЗАПІКАНКА з м’ясного фаршу і пельменів Складові:Пельмені (равіолі) — 500…
ПЕЛЬМЕНІ, ЗАПЕЧЕНІ В ДУХОВЦІ з овочами Складові:Пельмені — 500 г,…
СМАЖЕНІ ПЕЛЬМЕНІ ПІД ГОСТРИМ соусом Складові:Пельмені — 500 г, помідори…
ПЕЛЬМЕНІ ПІД овочевим соусом Складові:Пельмені — 500 г, капуста брокколі…
СМАЖЕНІ ПЕЛЬМЕНИ з томатним соусом Складові:Пельмені — 200 г, вершкове…
СМАЖЕНІ ПЕЛЬМЕНИ з сиром Інгредієнти для страви:Пельмені — 200 г,…
СМАЖЕНІ ПЕЛЬМЕНИ В ЯЙЦЯХ Для страви візьмемо:Пельмені — 300 г,…
Млинці з м’ясом або з м’ясом і грибами в духовці…
Ніжні млинці в сметані Для цього варіанту знадобиться глибока форма…
Млинці з цукровою скоринкою Для цього рецепта нам потрібна дрібна,…
Млинці з сиром в духовці Необхідно змастити форму вершковим маслом…
Як правильно смажити заморожені млинчики на сковороді? Візьміть сковороду. Розігрійте…
Млинці заморожені — в мультиварці Для приготування млинців можна використовувати…
Млинці заморожені — в мікрохвильовці Пропонуємо вам перевірений спосіб розігріву…
Голубці під шубою Викладіть розморожені голубці на змащений олією лист.…
Як варити голубці в каструлі (заморожені)? Найбільш поширеним і простим…
Відповідь на питання, скільки варити голубці залежить від того, який саме спосіб приготування ви обрали:
Час варіння голубців в каструлі залежить від їх розміру і виду (заморожені), тому розглянемо докладніше, скільки варять голубці в каструлі: - Заморожені голубці варять в середньому 20-30 хвилин після закипання води в каструлі. - Голубці можна приготувати в мультиварці в режимі «На пару» або в пароварці за 35-40 хвилин. - Якщо ви готуєте в пароварці, то час збільшується до 30-40 хвилин; - У мікрохвильовій печі варити доведеться всього 10 хвилин при потужності 800 Вт, після чого необхідно дати постояти голубців в закритій мікрохвильовій печі ще протягом 5 хвилин;